Mūsų koncepcija

Restorano pavadinimas tiesiogiai atspindi koncepciją – siūlome įvairių rūšių barščių ir planuojame didinti jų asortimentą.

 

Restorano „Borsch“ idėja gimė 2009 metais. Norėjome sukurti tokį restoraną, kuriame būtų gardus maistas, aplinka neįpareigotų, kaina atitiktų prekę ir aptarnavimas būtų toks, už kurį šiais laikais visur kitur mokama labai brangiai.

Mūsų virtuvė - slaviška, tiksliau – ukrainietiška. Tai maistas, kuris gerai žinomas ir kasdien valgomas namuose. Mūsų profesionalios ir išradingos vyriausiosios virėjos Aldonos Gečienės pastangomis jis tapo šiuolaikiškesnis ir gardesnis.

Restoranas išsidėstęs per du aukštus, jį sudaro trys restorano salės: erdvi banketinė salė, baro salytė ir rūsio. Iš viso yra 105 sėdimos vietos, taip pat turime mažą lauko terasą, veikiančią vasaros sezonu. Restoranas puikiai tinka verslo susitikimams – čia veikia nemokamas belaidis internetas, kiekvienoje salėje yra įrengti dideli plačiaekraniai LCD televizoriai. Niekada nesakome „ne“ savo klientui ir prisideriname prie visų mūsų kliento norų. Rengiame išvažiuojamuosius banketus.

 

Čia nėra specialiai kurto stiliaus, tiesiog stengėmės įkvėpti gyvybės seno restorano daiktams ir atsinešėme šiek tiek naujų.

 

Visus paveikslus, iš asmeninės kolekcijos, restoranui dovanojo dailininkas, scenaristas, kinematografas, režisieriaus, iškilus Lietuvos menininkas Jurijus Grigarovičius.

Ką sako mūsų mylimi klientai

viena geriausių "maisto vietų" Vilniuje

Sandra Vit

Nuostabus restoranas. Dirba tikra komanda, profesionalus virėjai ir barmenai. Jauku ir labai skanu.

Alina Subaciene

Idialus aptarnavimas idialus maistas gurmanams ir paprastiems zmonems....

Raimundas

virtuve puiki, aptarnavimas irgi profesionalus :)sauni vieta jaukiai ir ramiai praleisti vakara

Da Lia

Labai malonus atradimas!

Ieva Skinder

Labai skanus maistas, gražus maisto pateikimas, puikus aptarnavimas

Antanina Bereckienė

Tikrai vertas dėmesio restoranas 🙂

Vitalij Kac

Tikrai verta dėmesio jauki vieta. L. skaniai pavalgėme. ir likome nustebinti lašinukų pateikimu.

Julija Beganska

Isjunkite rusiska muzika

Vitalijus Tynčenko

Virtuve nuostabiausia, jauki vieta, maloniai aptarnauja. Tikrai viena iš geriausių vietų papietauti ar pavakarieniauti.

Jurgita Mikalauskaitė Rimašienė